AGRARIA 2018: Ne vedem la expoziție între 19 și 22 aprilie! Ferme de lapte la cheie! Oferte la stand!

Experții olandezi dn cadrul grupului de firme Holland Dairy House vă așteaptă în intervalul 19 – 22 aprilie, în cadrul standului E 92, la târgul agricol internațional Agraria 2018 care se v-a desfășura și anul acesta în localitatea Jucu, din județul Cluj.

Cu acest prilej, experți în domeniul producerii și procesării laptelui din cadrul celor 15 companii membre ale grupului olandez Holland Dairy House vă vor oferi informații despre dezvoltarea la cheie a unei ferme de vaci cu lapte, de la sol, până la tancul de răcire. Aceștia vin în întâmpinarea tuturor solicitărilor dumneavoastră cu expertiza pe care o dețin în acest domeniu și care este și rezultatul unei tradiții îndelungată de familie din Olanda, dar și cu oferte speciale.

Holland Dairy House are posibilitatea de a vă susține cu servicii, produse și consultață în toate etapele dezvoltării unei ferme de vaci de lapte, respectiv studiul de fezabilitate, proiectarea fermei, managementul proiectului fermei, cel al construcției și cel al activității, planul de investiții și gestiunea financiară sau atragerea de fonduri și investiții. De asemenea, aceștia vă pot sprijini în înființarea de centre de colectare și procesare a laptelui.

Pe parcursul târgului, 3 dintre companiile membre ale grupului (CowHouse International, Mueller și Calfotel), vor pune la dispoziția participanților oferte speciale. Astfel:

  • Compania CowHouse International oferă la 10 saltele achiziționate 2 cadou. Firma este specializată în asigurarea unui mediu similar cu cel natural în interiorul grajdului, oferind, de asemenea, crescătorilor de vaci un sistem original de adăpostire denumit Zona de Confort;
  • oferta exclusivă a furnizorului Mueller din cadrul expoziției Agraria 2018 constă în acordarea unei reduceri de 12% la tancurile de răcire, aceasta fiind valabilă în perioada 19.04 – 20.05.2018. Marca Mueller este recunoscută atât pe plan internațional, cât și în Olanda pentru pentru soluțiile de răcire și păstrare a laptelui, firma având o experiență de peste 60 de ani în domeniu;

  • pentru creșterea în cele mai bune condiții a vițeilor, compania Calfotel oferă fermierilor sisteme prietenoase cu utilzatorul, iar cu prilejul expoziției Agraria 2018 pune la dispoziția vizitatorilor prețuri speciale la modelele Calfotel Comfort, XL5 și XL10. Promoția este valabilă în intervalul 26 – 29.04.2018.

Pentru a putea afla detalii despre toate activitățile pe care experții din cadrul Holland Dairy House  le vor desfășura pe parcursul expoziției Agraria 2018, vă invităm să urmăriți pagina de Facebook a grupului.

Vă invităm, totodată, să ne cunoaștem și să savurăm împreună o ceașcă de cafea, detalii în acest sens fiind disponibile tot pe pagina oficială de Facebook a grupului Holland Dairy House.

➡ 🐄 VEZI GALERIE FOTO COMPLETĂ 🐄

By | 2018-06-07T12:51:32+00:00 aprilie 12th, 2018|Slider top|0 Comments