Produse şi servicii 2020-01-27T20:54:37+00:00
Solicita o oferta

Ferme de vaci cu lapte (de la sol până în tancul de răcire)

Scanare rapidă

Doriți idei noi pentru îmbunătățirea fermei? În câteva zile vom face o „scanare rapidă” generală a fermei. Îmbunătățirea fertilității, a sănătăţii, a copitelor, cât şi calitatea şi producţia laptelui, producția de furaje grosiere, rațiile de furajare, resursele umane, indicatorii financiari, timpul de fătare etc. vor fi studiate, pe baza experienței noastre obținute în alte ferme de vaci.
Scopul este de a acționa și nu de a face un raport lung, iar rezultatele vor fi prezentate pe scurt. De asemenea, dacă doriţi, vă putem ajuta cu punerea în aplicare.

Planificare a afacerii

Vă gândiţi la demararea unei noi activități de agro-business? Noi vă putem ajuta în planificarea acesteia, inclusiv în realizarea unui plan de business pentru accesarea unui împrumut bancar.

Studiu de fezabilitate

Aveţi o idee, dar este aceasta bună din punct de vedere financiar și/sau tehnic? Noi verificăm cu experţii noştri fezabilitatea acesteia, astfel încât să aveți o bază bună în luarea deciziilor.

Strategie de dezvoltare şi implementare

Piața produselor lactate se schimbă rapid (sistem de cote, efectul „China – Rusia”, subvenții, mediu etc.). Cum credeți că va arăta în următorii zece ani? Ce viziune aveţi și cum se poate dezvolta compania pe care o deţineţi? Noi vă putem ajuta cu răspunsul la aceste întrebări și cu implementarea noii strategii.

Gestiune financiară și planuri de investiții

Nu dețineţi resursele financiare corecte? Cum se poate îmbunătăți situația financiară şi solvabilitatea? Este planul de investiții realist? Vă putem ajuta în toate aceste aspecte, inclusiv la negocierile cu instituțiile financiare.

Căutare investitori

Întrucât grupul Holland Dairy House deţine o vastă rețea internațională, vă putem asista în identificarea de parteneri de investiții din întreaga lume.

Subvenții

Lucrăm împreună cu experți români pentru aplicarea și achiziționarea de subvenții în cadrul noului program PNDR. Putem face toate procedurile pentru aplicare.

Managementul resurselor umane

Calitatea și motivația angajaților dumneavoastră sunt cruciale pentru succesul dumneavoastră. Mai ales fermele mari pot avea probleme cu asta. Cum pot avea acestea nişte angajaţi buni şi cum îi pot păstra?

Fuziuni și achiziții

Holland Dairy House ajută companiile în vânzarea activelor lor dar și în achiziționarea unora noi. Avem o experiență internațională mare și cunoştinţe de agribusiness iar acest lucru este foarte important pentru a lua decizia corectă. Care este valoarea activității acum, dar chiar mai important, care va fi valoarea în viitor în combinație cu activitățile existente? Nimic nu este mai rău, decât să îți dai seama la un an după achiziție că strategia doptată nu a fost cea corectă. Vă putem ajuta atât în calitate de cumpărător cât și în cea de vânzător.

Proiecte de îmbunătățire

Întrebări frecvente:

 • Cum pot îmbunătăți fertilitatea vacilor?
 • Există probleme în curs de desfășurare privind sănătatea copitelor. Cum le pot rezolva?
 • Furajul grosier nu pare a fi suficient de bun. Și cu ce rație ar trebui să hrănesc vacile mele?
 • Cum pot îmbunătăți calitatea laptelui?
 • Cum pot îmbunătăți organizarea activității? Cum pot îmbunătăți gestionarea angajaților?
 • Cum pot fi sigur că vițeii primesc cea mai bună coraslă?
 • Cum pot face ferma mea mai profitabilă?

Acestea sunt întrebările de care ne ocupăm în proiectele noastre. În funcţie de cerinţele dumneavoastră vom face un plan de acțiune.

Ferme de lapte – proiecte

Studiul de fezabilitate

Aveţi o nouă idee de afaceri, dar este durabilă din punct de vedere financiar și/sau tehnic? Noi verificam împreună cu experţii noştri fezabilitatea acesteia, astfel încât să puteți avea o bază solidă în luarea deciziei.

Proiectarea fermei

Cu experienta pe care o deţinem, putem realiza un plan tehnic și financiar complet pentru înființarea unei ferme moderne de vaci cu lapte, pe baza cerințelor dumneavoastră.

Managementul proiectului fermei/management de construcție

Putem face managementul proiectului fermei pe parcursul construirii acesteia, putem superviza negocierile cu furnizorii și băncile și putem verifica procesul de construcție.

Faza de management în momentul de început

În medie, un fermier poate încerca să construiască o fermă nouă de 1-2 ori în timpul vieții sale. Noi avem experiență în demararea a minimum 5 ferme noi. Acesta vă poate ajuta, în primul rând, să nu repetați aceleași greșeli.

Gestiune financiară și planurile de investiții

Dețineți cele mai corecte tipuri de împrumuturi? Cum se poate îmbunătăți situația dumneavoastră financiară şi solvabilitatea? Este planul de investiții realist? Vă putem ajuta cu toate răspunsurile la aceste întrebări, precum şi cu negocierile cu instituțiile financiare.

Identificare de investitori și atragere de fonduri

Holland Dairy House are o rețea internațională vastă şi vă poate asista în căutarea de parteneri de investiții din întreaga lume.

Management, training și consultanță

Partenerii Holland Dairy House au o experiență internațională completă în ceea ce privește dezvoltarea producerii și procesării laptelui.
Această experiență internațională combină cele mai noi informații din domeniu cu experiența din Olanda, vestul Europei şi Europa de Est.
Punctul nostru forte este acela că reușim să combinăm informațiile tehnice ale partenerilor noștri cu experiența în dezvoltarea afacerilor și consultanță din partea Agriprogress și Cownexxion.
Astfel, vă putem ghida pe parcursul procesului de:

 • Construire sau renovare a fermei
 • Achiziționare a unui teren agricol
 • Dezvoltare de parteneriate între ferme
 • Dezvoltare de parteneriate între fermieri și procesatori
 • Înființarea de unități de procesare a produselor agricole
 • Înființarea de ferme multifuncționale
 • Dezvoltare a afacerii – dezvoltarea produselor în funcție de cerințele pieței
 • Îmbunătățirea rezultatelor tehnice (nutriție, fertilitate, sănătate, recoltare siloz)
 • Analiză a afacerilor și îmbunătățirea rezultatelor

În toate activitățile noastre avem un singur principiu cheie: baza unui lanț agricol solid este un sol sănătos.
Pe lângă activitățile noastre de management de proiect și consultanță, oferim o gamă largă de training-uri pentru grupurile de antreprenori.

Dezvoltarea proiectelor

Crearea proiectelor pentru obținerea de finanțări din fonduri europene

Colaboram cu cei mai buni specialiști şi astfel putem elabora cele mai bune proiecte cu șanse reale de a obține punctaje mari.

Obținere de finanțare

Deși subvențiile sunt un avantaj important în România pentru realizarea unui proiect nou, vă putem ajuta să găsiți și alte surse de finanțare. Avem experiență cu alte surse de finanțare și bănci şi o rețea extinsă în Olanda și România pentru surse de finanțare.

Finanțare și subvenții

În primul rând, oferim investitorilor și fermierilor suport în dezvoltarea unui plan de afaceri solid (inclusiv un plan financiar detaliat) care să poată fi prezentat băncilor. Avem o colaborare bună cu instituții financiare (bănci) și non-bancare. O parte din acest plan îl poate reprezenta aplicarea pentru finanțări și subvenții, iar noi putem întreprinde toate demersurile necesare în acest sens.

Industria procesării lactatelor

Înfiinţare de centre de colectare a laptelui

În strânsă cooperare cu partenerul nostru Mueller®, putem realiza ,cu cele mai noi tehnologii, centre de colectare a laptelui, pe care putem inclusiv să le organizăm şi să le administrăm.

Proiecte de îmbunătăţire

Cu experiența și cunoştinţele dobândite în fabricile de procesare din Olanda, putem face o analiză a situației actuale și a rezultatelor pentru a le putea îmbunătăţi.

Import – Export

Putem intermedia activitățile de import/export pentru cele mai bune echipamente din fabricile de lapte.

Vizite de studiu

Organizarea de vizite de studiu în România

Am organizat vizite de lucru de succes în România pentru fermieri și investitori din Europa de Vest, iar în prezent deţinem o rețea importantă de agribusiness în România.

Organizarea de vizite de studiu în Olanda

De asemenea, organizăm pentru investitori și agricultori români, vizite de studiu în Olanda.

PRODUSE ŞI SERVICII

VACI DE LAPTE

FIRMA SCHAAP
http://www.schaapagroholland.com

hoite.schaap@schaapagroholland.com

MATERIAL SEMINAL

CRV
http://www.global.crv4all.com
http://www.hgenetics.ro

https://www.facebook.com/CRV4all?ref=hl

CENTRE COMPLETE DE COLECTARE A LAPTELUI ŞI SISTEME DE RĂCIRE

MUELLER®
http://uk.paulmueller.com
http://en.paulmueller.com

MANAGEMENTUL DEJECŢIILOR

JOZ
http://www.joz.nl

PAS MESTOPSLAGSYSTEMEN BV
http://www.pastanks.nl

info@pastanks.nl

NUTRIŢIE ANIMALĂ

AGRIFIRM
https://www.agrifirm.com/
https://www.agrifirm.nl/

FURAJE
http://www.barenbrug.com

ECHIPAMENTE PENTRU GRAJDURI

COWHOUSE INTERNATIONAL
http://www.cowhouse.nl

CALFOTEL®
http://www.calfotel.com

TEHNOLOGIE PENTRU DISTRIBUIREA HRANEI

TRIOLIET
http://www.trioliet.nl
http://ww.kasper-agri.ro

ECHIPAMENTE PENTRU MULS ŞI UTILAJE AGRICOLE

LELY INDUSTRIES
http://www.lely.com
http://www.kasper-agri.ro

AGRIPOORT
www.usedmilkingmachines.com
www.gebruiktemelkmachines.com

TRAINING

AERES GROUP
http://www.aeresinternational.nl
http://www.aeres.nl
http://www.ptcdronten.nl

CONSULTANŢĂ

AGRIPROGRESS®
http://www.agriprogress.com

info@agriprogress.com

COWNEXXION
http://www.cownexxion.nl

info@cownexxion.nl