Expoziţia Agraria 2017

Grupul Holland Dairy House a participat, în perioada 6 – 9 aprilie 2017, la expoziţia Agraria, din localitatea Jucu (județul Cluj), specialiștii din cadrul grupului oferind consultanță de specialitate fermierilor români de vaci de lapte pe întreg parcusrul evenimentului.

Prezența la expoziție a fost marcată, printre altele, de două momente foarte importante. Primul dintre acestea a avut loc la deschiderea oficială a târgului, când Alexandru Potor, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Agriculturii, a făcut o vizită personală la standul Holland Dairy House. De asemenea, la finalul expoziției, Holland Dairy House a acordat un premiu câștigătorului concursului Miss Agraria 2017, sub forma unui tablou realizat de un artist local.

Desfășurarea competiției a fost cordonată de Asociaţia Crescătorilor de Vaci „Balţată Românească” Tip Simmental în cooperare cu organizatorii Agraria, iar premiul a revenit unei văcuțe deținute de fermierul Ilie Mircea Rus, din localitatea Barlea (județul Cluj). Cu acest prilej, Pieter Helfferich, managerul companiei olandeze Agriprogress și coordonatorul proiectului Holland Dairy House în ţara noastră a susținut un discurs în cadrul căruia a felicitat câștigătorul și a reconfirmat încrederea pe care Olanda o are în dezvoltarea sectorului de lapte din România.

By | 2017-04-21T13:46:26+00:00 iulie 2nd, 2015|Slider top|0 Comments